Lägerföräldrar

För att allt ska gå smidigt under lägret behöver vi hjälp! Städa, fixa mat/fika och mellanmål, aktivera barnen i pauserna och se till så att alla har det bra.

Arbetsuppgifterna och tiderna roterar så att man får göra allt, och för att alla ska få arbeta på alla tider så att det ska bli så rättvist fördelat som möjligt. Vi försöker vara flexibla och ha några lägerföräldrar som sover på lägret som jobbar eftermiddagar och kvällar medan de vars barn inte sover på lägret jobbar på dagen. 

Starcamp förbehåller sig rätten att välja vilka som erbjuds plats, då vi vid stort antal sökande försöker att sprida ut föräldrarna så att de representerar olika föreningar, för åkarnas trygghet.

Arbetet kräver att man är med hela veckan. En familj kan inte skicka mamma en dag, mormor nästa, pappa den tredje och så vidare. Det ska vara samma person alla dagarna.

Som tack får lägerföräldrar göra ett avdrag på XX kronor på barnets avgift/vecka. En del lägerföräldrar bor över, medan andra kommer över dagen tillsammans med sitt/sina barn.