Om oss

Hej!

Välkommen till Starcamp Jonstorp! Vi som driver detta läger heter Johanna och Josefine Ingvarsson. Vi är gifta och bor i Mellbystrand med Johannas tre barn.

Josefine har hållit på med konståkning i  30 år och har arbetat som tränare i drygt 15 av dem. Hon har tränat och tävlat för Halmstads konståkningsklubb under den största delen av sin karriär. Josefine har genom åren varit tränare för både konståkning, skridskoskola och skridskoteknik för hockeyspelare.

Johanna Ingvarsson jobbar som förskollärare i Mellbystrand och driver Skateparadice och Ishuset tillsammans med Josefine. Hon ansvarar bland annat för lägerverksamheten utanför isen. Två av Johannas tjejer tränar konståkning.

Efter ett besök i Jonstorp var vi sålda. Platsen är unik med sin närhet till stranden, den gemytliga känslan och logistiken med skola, ishall och gympasal på samma område. Starcamp har överträffat våra förväntningar och vi fick mersmak. Tack vare er, har vi sedan 2020 utökat till tre veckor och då körde vi även konfirmationsläger. Vi vill växa långsamt och fokuserar på att ha bra träning med få tränare och därmed färre åkare på isen så att det blir kvalitet framför kvantitet på träningen.

Något vi också har lärt oss är att det är viktigt med bra mat. Därför kommer vi att fortsätta lägga stor vikt vid det.

Vi hoppas att ni kommer att trivas med oss och lägret i Jonstorp. Tillsammans gör vi även den här sommaren minnesvärd.

Må gott och ta väl hand om er så ses vi på isen vid stranden i sommar!

Vänliga hälsningar

Josefine och Johanna Ingvarsson