Om oss

Hej!

Välkommen till Starcamp Jonstorp! Vi som driver detta läger heter Johanna och Josefine Ingvarsson. Vi bor i Mellbystrand med två utflugna barn och ett tredje som bor kvar hemma. Två av barnen tränar och tävlar i konståkning och den tredje är världens bästa supporter för sina systrar! Vi är en “riktig” konståkningsfamilj.

Josefine har hållit på med konståkning i över 30 år och har arbetat som tränare i minst 15 av dem. Hon har tränat och tävlat för Halmstads konståkningsklubb under den största delen av sin karriär. Josefine har genom åren varit tränare för både konståkning, skridskoskola och skridskoteknik för hockeyspelare.

Johanna jobbar som förskollärare i Mellbystrand och driver Skateparadice och Ishuset tillsammans med Josefine. Johanna ansvarar bland annat för lägerverksamheten utanför isen.

Efter ett besök i Jonstorp var vi sålda. Platsen är unik med sin närhet till stranden, den gemytliga känslan och logistiken med skola, ishall och gympasal på samma område. Starcamp har överträffat våra förväntningar och vi fick mersmak, det har hunnit bli fem Starcamp sedan dess. 2022 kommer vi att anordna lägret under veckorna 29 och 30. 2020 anordnades även ett konfirmationsläger och inför sommaren 2022 har vi ett gäng som redan är igång med sin läsning och kommer att avsluta lägret med konfirmation. Nästa konfaläger planeras till läsåret 2023/2024 för 09-or och 10-or.

Vi hoppas att ni kommer att trivas med oss och lägret i Jonstorp. Tillsammans gör vi även den här sommaren minnesvärd.

Må gott och ta väl hand om er så ses vi på isen vid stranden i sommar!

Vänliga hälsningar

Josefine och Johanna Ingvarsson