Tränarna

Dessa tränare är klara för Starcamp 2024:

Vecka 29:

Viktoria Troitskaia – Rögle BK
Anna Yatsemyrska – Tyresö KK
Susanne Olsson – Mörrums KK
Anita Östlund – Djurgården
Roclynn Christiansen – IFK Helsingborg
Emma Tar Bengtsson – Slottsstadens KK
Carol Beugré – Halmstads KK

Vecka 30:

Pamela Hansson Østergaard – SOS Nord
Viktoria Troitskaia – Rögle BK
Anna Yatsemyrska – Tyresö KK
Elin Gullstrand – Lunds KK
Anita Östlund – Djurgården
Engin Artan – IFK Helsingborg
Emma Tar Bengtsson – Slottsstadens KK

 

Viktoria Troitskaja
Viktoria är huvudtränare i Rögle BK och har utbildat sig till idrottstränare i Ryssland samt har tränarutbildning steg 4B. Ansvarig för träning på gymnasieprofil NIU.

 

Josefine Ingvarsson
Tränare i Halmstads konståkningsklubb. Varit verksam under många år och har tränat barn, unga och vuxna från nybörjare till a-nivå. Steg 3B enligt Svenska konståkningsförbundets utbildningstrappa.

 

Anna Yatsemyrska
Landslagstränare som har haft åkare på junior-VM och Nordiska. Utbildning: 4B. Heltidsanställd tränare i Tyresö  KK och har tidigare jobbat i bland annat Trelleborgs KK. Tränar åkare på alla nivåer.

 

Susanne Olsson
Huvudtränare i Mörrums konståkning Svenskakonståkningsförbundets tränarutbildning 4. Högskoleutbildning som förskollärare, Pedagogisk ledarskap, sport management. Har tränat landslagsåkare till EM, JVM mm. Brinner för olika inlärningsmetoder och använder många olika redskap under lektionerna för att stimulera inlärning. 

 

Pamela Hansson Østergaard
Huvudtränare i Danmark, SOS Nord. Hon tränar landslagsåkare och har haft åkare på junior-VM, grand prix och nordiska mästerskapen. Pamela tränar allt från nybörjare, elit och vuxna. I Danmark är hon ansvarig för elitgrundskola och konståkningsgymnasium. Kommer från Sverige och pratar svenska och danska. 

Roclynn Christiansen 
Tränare och koreograf för IFK Helsingborg. Tränar åkare från skridskoskola till elitnivå. Tränarutbildning steg 1B samt utbildning i teknik och rotation. Licensierad personlig tränare sedan 2019 och har även utbildning i dansens verktyg. Deltog även som tränare under landslagsläger/ungdomssamling 2022 i Norrköping. Ansvarat och koreograferat isshowen Seasons on ice 2022 för IFK Helsingborg.

 

Elin Gullstrand 
Koreograf och Tränare i Lunds KK som själv tränat och tävlat för Lund på elitnivå under många år. Har tränarutbildning 2B och har varit varit verksam som tränare sedan 2005. Har även erfarenhet i dans, framförallt contemporary jazz och show jazz. 

 

Anita Östlund
Anita är tränare i Djurgådens IF Konståkning och jobbar även som koreograf vid behov. Hon har en lång bakgrund som före detta elitåkare och har vunnit flera SM och tävlat i flera EM, VM och ett OS. Anita studerar även till psykolog vid Karolinska Institutet i Stockholm. Hon tränar barn och ungdomar på olika nivåer och i varierande åldrar. Som tränare strävar hon efter att inspirerar och hjälpa unga konståkare till att utvecklas utifrån sina förutsättningar och mål. 

Engin Artan
Huvudtränare i IFK HHelsingborg. 

Carol Beugré 
Tränare i Halmstads konståkningsklubb. 

 

Är du intresserad av att vara tränare 2024?
Hör av dig till info@starcamp.nu