Tränarna

Dessa tränare är klara för Starcamp 2021:

Vecka 29:
Lotta Falkenbäck och Viktoria Troitskaia – Frilans/Åstorps KK
Ann-Marie Lindqvist – Borås KK
Aksana Jolkin – Landvetter/Isdala
Anna Yatsemyrska – Tyresö KK
Josefine Ingvarsson – Falkenberg/Halmstad
Minna Kujjänpää – Kalmar KK

V. 30:
Lotta Falkenbäck och Viktoria Troitskaia – Frilans/Åstorps KK
Ann-Marie Lindqvist – Borås KK
Aksana Jolkin – Landvetter/Isdala
Anna Yatsemyrska – Trelleborgs KK
Cissi Willberg
Josefine Ingvarsson – Falkenberg/Halmstad

Vecka 31:
Cissi Willberg
Lina André Landgren
Josefine Ingvarsson – Falkenbergs och Halmstads KK

Lotta Falkenbäck och Viktoria Troitskaja
Tidigare tränare i IFK Helsingborg, nu frilans. Lotta har gått förbundstränarutbildning steg IV, har ingått i landslagsledarteamet och själv tävlat på EM, VM och OS. Jobbar i Team med Viktoria Troitskaia.

Viktoria är huvudtränare i Åstorps KK och har utbildat sig till idrottstränare i Ryssland samt har tränarutbildning steg 4B.

Ann-Marie Lindqvist
Steg 4B Huvudtränare i Borås KK som tränar åkare på alla nivåer upp till NM. Själv landslagsåkare 12 år med deltagande vid åtskilliga NM, samt EM och VM.

Josefine Ingvarsson
Huvudtränare i Falkenbergs KK och tränare i Halmstads konståkningsklubb. Varit verksam under många år och har tränat barn, unga och vuxna från nybörjare till a-nivå. Steg 3B enligt Svenska konståkningsförbundets utbildningstrappa.

Anna Yatsemyrska
Landslagstränare som har haft åkare på junior-VM och Nordiska. Utbildning: 4B. Heltidsanställd tränare i Tyresö  KK och har tidigare jobbat i bland annat Trelleborgs KK. Tränar åkare på alla nivåer.

Aksana Jolkin
Jobbar som tränare i Landvetter KK sedan 2002 och i Isdala KK sedan 2018. Har tränat åkare på olika nivåer, är landslagstränare sedan 2005. Har varit med som tränare på Ungdoms-OS 2012, EM 2010, JWM 2017, Nordiska och andra internationella tävlingar.

Cecilia Willberg 
Har arbetat tio år som lärare och drygt 20 år som tränare. Har tränat fram konståkare till internationell elit samt nordisk toppelit under många år. Utbildning: Universitetsexamen idrottslärare GIH Stockholm spetskompetens konståkning. Utbildad av ISU – Internationella Skridskounionen. Bland annat utbildningar i kommunikologi och koreografi.

Lina Landberg André
Lina är tränare med SKF’s steg 4. Arbetar i en av Sveriges främsta föreningar sedan 2006. Tränar alla, från nybörjare till elitnivå. Hon har även varit med och byggt upp Sveriges största hobbygrupp med över 70st vuxna åkare flera år i följd.

Minna Kujjänpää
Minna är tränare i Kalmar KK och har själv tävlat på A-nivå. Hon har arbetat som tränare sedan 2012 och är utbildad idrottskonsulent, teknisk specialist och har steg 3B.

Är du intresserad av att vara tränare 2022?
Hör av dig till info@starcamp.nu