Konståkningskonfa 2023-2024

Klicka här för att anmäla till konståkningskonfan!

Välkommen till Konståkningskonfa säsongen 2023-2024 med avslutande läger och konfirmation 27 juli, sommaren 2024, i Jonstorps kyrka.

För tredje gången någonsin i Sverige anordnas ett kombinerat konståknings- och konfirmationsläger som Starcamp, i samarbete med Svenska kyrkan står bakom. Alldeles för många väljer att hoppa av konfirmationsläsningen för att det är svårt att få schemat att gå ihop med skola, träning, läsning och kyrkobesök. Detta ville vi ändra på, eftersom vi tycker att det är viktigt att man ska få ha möjlighet att konfirmera sig trots att man utövar en tidsskrävande sport som konståkning.

Vem kan anmäla? Konfirmationsläsningen riktar sig till ungdomar som åker konståkning på alla nivåer samt går på högstadiet, alltså född 2008, 2009 samt 2010.

Anmälan: Öppen 15/4-31/8, 2023.

När: Konfaperioden börjar 1 oktober 2023. Läger två veckor, 29-30, sommaren 2024 med konfirmation 27/7.

För vem: Alla nivåer är välkomna, från nybörjare till elit. Isträningen anpassas efter nivå.

Upplägg: 10 gånger under läsåret ska konfirmanderna gå i kyrkan i sin hemförsamling eller där man befinner sig. De får en del uppgifter som de ska redovisa till prästen Björn Eriksson. Söndag vecka 28 skrivs de in på lägret och i början av lägret är fokus att deltagarna får lära känna varandra. En vanlig dag börjar med konfaläsning på förmiddagen och sedan träning på eftermiddagen. På kvällen är det mer träning och andra aktiviteter. Dessutom blir det utflykt och andra spännande happenings under dessa roliga veckor. Dagarna kommer att se lite olika ut men det kommer att vara 17 ispass fördelat på dessa två veckor varvat med danspass och markträning.

I priset ingår även mat och boende för de två veckorna. Man stannar på lägret från söndag v 28 till konfirmationen 27/7. Konfirmanderna kommer att få frukost, lunch, middag samt kvällsfika alla dagar utom inskrivningsdagen då maten anpassas efter inskrivningstiden. Under konfirmationsdagen äter de frukost och sedan bokar var och en lunch och/eller konfirmationsfirande på egen hand.

Farhults pastorat är ansvarig för konfirmationen och läsningen medan Starcamp står för alla andra kostnader och arrangemang kring lägret. När läsningen kommer igång i oktober kommer Björn Eriksson, som är konfirmandernas präst, att finnas tillgänglig för frågor under hela processen, antingen via mail eller telefon, både för konfirmander och föräldrar. För frågor om konståkningen och lägerdelen, mejla info@starcamp.nu.

Kostnader: 
Anmälningsavgift: 6500 kr, inbetalas senast 31/8 2023. (Anmälan är fullgjord först när anmälningsavgiften är betald. När anmälningsavgiften är inbetald har ångerrätten upphört. Anmälningsavgiften får inte avräknas lägeravgiften.)
Lägeravgift: 10 250 kr. 

Anmälningsavgiften återbetalas endast om konfirmationen ställs in på grund av för få anmälda. För att kunna anordna lägret krävs minst 12 deltagare. 

Tänk på att lägret endast anordnas varannat år, så passa på att anmäla även om du är född 2010. 

Anmälningsavgiften återbetalas endast om konfirmationen ställs in på grund av för få anmälda. För att kunna anordna lägret krävs minst 12 deltagare. 

Frågor? 
Mejl: info@starcamp.nu

Avbokningsregler:

Anmälningsavgiften återbetalas endast under förutsättning att Starcamp inte kan erbjuda någon plats.

Vid avbokning innan 31/5-2024 återbetalas hela lägeravgiften.
Vid avbokning som sker därefter kan vi tyvärr inte återbetala lägeravgiften.

Deltagande sker på egen risk, egen försäkring ska gälla. Starcamp ansvarar inte för eventuella skador på person eller sak, eller förlust av saker.