Konståkningskonfa 2021-2022

Välkommen till Konståkningskonfa säsongen 2021-2022 med avslutande läger och konfirmation 30 juli, sommaren 2022.

För andra gången någonsin anordnas ett kombinerat konståknings- och konfirmationsläger som Starcamp, i samarbete med Svenska kyrkan står bakom. Alldeles för många väljer att hoppa av konfirmationsläsningen för att det är svårt att få schemat att gå ihop. Detta ville vi ändra på, eftersom vi tycker att det är viktigt att man ska få ha möjlighet att konfirmera sig trots att man utövar en tidsskrävande sport som konståkning.

Vem kan anmäla? Konfirmationsläsningen riktar sig främst till ungdomar som går i åttan, födda 2007. Även 06-or och 08-or är välkomna att anmäla.

Anmälan: Öppen till 31/8, 2021.

När: Konfaperioden börjar 1 oktober 2021. Läger två veckor, 29-30, sommaren 2022 med konfirmation 30/7.

För vem: Alla nivåer är välkomna, från Elit, A, B och stjärnåkare.

Upplägg: 10 gånger under läsåret ska konfirmanderna gå i kyrkan i sin hemförsamling eller där man befinner sig. De får en del uppgifter som de ska redovisa till prästen Björn Eriksson. Söndag vecka 28 skrivs de in på lägret i Jonstorp och i början av lägret är fokus att deltagarna får lära känna varandra. En vanlig dag börjar med konfaläsning, sedan har de träning och sedan ytterligare konfaläsning på eftermiddagen. På kvällen är det mer träning och aktiviteter. Dessutom blir det utflykt och andra spännande happenings under dessa roliga veckor. Dagarna kommer att se lite olika ut men det kommer att vara 17-20 ispass fördelat på dessa två veckor varvat med danspass och markträning.

I priset ingår även mat och boende för de två veckorna. Man stannar på lägret från söndag v 28 till konfirmationen 30 juli. De kommer att få frukost, lunch, middag samt mellanmål och kvällsfika.

Farhults pastorat är ansvarig för konfirmationen och läsningen medan Starcamp står för alla andra kostnader och arrangemang kring lägret. När läsningen kommer igång i oktober kommer Björn Eriksson, som är konfirmandernas präst, att finnas tillgänglig för frågor under hela processen, antingen via mail eller telefon, både för konfirmander och föräldrar.

Kostnader:
Anmälningsavgift: 6000 kr, inbetalas senast 31/8 (Anmälan är fullgjord först när anmälningsavgiften är betald. Den återbetalas ej. När anmälningsavgiften är inbetald har ångerrätten upphört)
Lägeravgift: 9000 kr Inbetalas senast 31/5 2022.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om konfirmationen ställs in på grund av för få anmälda. För att kunna anordna lägret krävs minst 15 deltagare.

Frågor? 
Mejl: info@starcamp.nu

Avbokningsregler:

Anmälningsavgiften återbetalas endast under förutsättning att Starcamp inte kan erbjuda någon plats.

Vid avbokning innan 31/5-2022 återbetalas hela lägeravgiften.
Vid avbokning som sker därefter kan vi tyvärr inte återbetala lägeravgiften.

Deltagande sker på egen risk, egen försäkring ska gälla. Starcamp ansvarar inte för eventuella skador på person eller sak, eller förlust av saker. 

Anmälan: Klicka här för att komma till anmälningsformuläret